fbpx
Content sidekick voor jouw business

Content sidekick voor jouw business

Hoi, ik ben Jolien! Freelance content marketeer bij Gumming Bird ⚡️ 🍕

Ik schrijf teksten voor de brede lifestylesector: van beauty en fashion tot vastgoed en mentale gezondheid 💻

Daarbij houd ik steeds rekening met SEO én jouw personal branding. Zo krijg jij teksten die helemaal bij jouw bedrijf passen!

Mijn diensten

Websiteteksten

Wist je dat websitebezoekers slechts enkele seconden nodig hebben om te beslissen of ze geïnteresseerd zijn of niet? Dankzij goede websiteteksten loop jij geen klanten mis én kan je bedrijf echt groeien!

Blogartikelen

Boeiende blogartikelen zijn perfect om jouw klanten te inspireren, om hoger in Google te verschijnen en om nadien ook op je sociale media te delen! Niks dan voordelen dus ;)

Online advies

Content marketing inzetten voor je bedrijf is niet altijd even makkelijk. Vraag je je af of je website nog beter kan? Ik analyseer je website en let daarbij op de teksten, SEO en conversie. Zo kan jij daarna eenvoudig zelf aan de slag om van je website een verbluffend online visitekaartje te maken!

Een stukje tekst

Je hoeft helemaal geen ellenlange teksten nodig te hebben om een copywriter in te schakelen. Ben je op zoek naar een klein tekstje voor op je Facebookpagina? Wil je een nieuwe intro op je homepage? Of gewoon iemand die eens naar je bestaande 'Over mij' pagina kijkt? Stuur me gerust een berichtje!

Waarom kiezen voor een freelance copywriter?

Ah, die teksten voor je website schrijf je zelf wel even. Toch? Alleen zit je al dagen naar een knipperende cursor te staren. Pff. En die blogartikelen om beter in Google gevonden te worden. Tja, waarover moet je dit keer weer schrijven?

Als freelance copywriter heb ik kennis van SEO, weet ik perfect hoe jouw klanten denken en hoe jij jou als ondernemer onderscheidt. Zo kunnen jij en jouw bedrijf maximaal groeien.

Yay!

Wat zeggen anderen?

handgemaakte mooie juwelen
Els - Els Jewels

Copywriter nodig? Jolien is een toppertje in haar vak en super aangenaam om mee samen te werken!

reizen costa rica
Iris - Yugen Tours

Gummingbird is een waardevolle partner voor me bij zeer uiteenlopende opdrachten: van een advertentie in een tijdschrift tot het schrijven van teksten voor de website. Bij elke opdracht heb ik meteen het gevoel dat Jolien echt begrijpt wat ik wil en ook uit het geleverde werk blijkt dit. Inhoudelijk is het kwalitatief hoogstaand. Jolien heeft absoluut een slimme, vlotte en originele pen. De snelle en professionele service maakt het geheel helemaal af. Ik ben ontzettend tevreden over de vlotte samenwerking.

Mijn portfolio bekijken?

Op mijn LinkedIn vind je een greep uit de verschillende teksten die ik voor klanten geschreven heb. Of stuur me een berichtje.