fbpx

Content sidekick voor jouw business

Hoi, ik ben Jolien! Freelance content marketeer bij Gumming Bird ⚡️ 🍕

Ik help ondernemers om hun droom waar te maken & hun bedrijf te laten groeien dankzij passende online content 💻

Nood aan frisse websiteteksten, boeiende blogartikelen, een ‘over mij’ pagina die écht bij je past? Laat het mij weten!

Mijn diensten

Websiteteksten

Wist je dat websitebezoekers slechts enkele seconden nodig hebben om te beslissen of ze geïnteresseerd zijn of niet? Dankzij goede websiteteksten loop jij geen klanten mis én kan je bedrijf echt groeien!

Blogartikelen

Boeiende blogartikelen zijn perfect om jouw klanten te inspireren, om hoger in Google te verschijnen en om nadien ook op je sociale media te delen! Niks dan voordelen dus ;)

Online advies

Content marketing inzetten voor je bedrijf is niet altijd even makkelijk. Vraag je je af of je teksten nog beter kunnen? Ik analyseer je website en sociale media én laat je weten wat goed is en waar je kansen laat liggen. Maar geen nood, ik vertel je ook uitgebreid hoe je dat oplost!

Een stukje tekst

Je hoeft helemaal geen ellenlange teksten nodig te hebben om een copywriter in te schakelen. Ben je op zoek naar een klein tekstje voor op je Facebookpagina? Wil je een nieuwe intro op je homepage? Of gewoon iemand die eens naar je bestaande 'Over mij' pagina kijkt? Stuur me gerust een berichtje!

Waarom kiezen voor een freelance copywriter?

Ah, die teksten voor je website schrijf je zelf wel even. Toch? Alleen zit je al dagen naar een knipperende cursor te staren. Pff. En die blogartikelen om beter in Google gevonden te worden. Tja, waarover moet je dit keer weer schrijven?

Als freelance copywriter heb ik kennis van SEO, weet ik perfect hoe jouw klanten denken en hoe jij jou als ondernemer onderscheidt. Zo kunnen jij en jouw bedrijf maximaal groeien.

Yay!

 

Wat zeggen anderen?

handgemaakte mooie juwelen
Els - Els Jewels

Copywriter nodig? Jolien is een toppertje in haar vak en super aangenaam om mee samen te werken!

reizen costa rica
Iris - Yugen Tours

Gummingbird is een waardevolle partner voor me bij zeer uiteenlopende opdrachten: van een advertentie in een tijdschrift tot het schrijven van teksten voor de website. Bij elke opdracht heb ik meteen het gevoel dat Jolien echt begrijpt wat ik wil en ook uit het geleverde werk blijkt dit. Inhoudelijk is het kwalitatief hoogstaand. Jolien heeft absoluut een slimme, vlotte en originele pen. De snelle en professionele service maakt het geheel helemaal af. Ik ben ontzettend tevreden over de vlotte samenwerking.