fbpx
content creator

Over mij

Copywriter uit Brugge. Crazy bunny lady. 90’s kid.

Hoewel mijn To Be Read stapel langzaam maar zeker mijn huis inpalmt, kan ik een bezoekje aan de boekenwinkel maar moeilijk weerstaan. 

Net zoals ik nooit nee zeg tegen een heerlijke kop koffie op maandagochtend. 

Of tegen verse croissants op zondag…  Terwijl ik uiteraard even mijn sociale media check. ♡

Heb je een vraag of opmerking? Ik hoor het graag!

Van filmwetenschapper tot copywriter

Ik wist altijd al dat ik dingen wou creëren. Als kind deed ik niks liever dan op ontdekking gaan, verhalen schrijven en helemaal wegdromen bij leuke series.

Geen wonder dus dat ik communicatiewetenschappen ging studeren en voor de master film- en televisiestudies koos. Met als masterproef een filmanalyse over Disney natuurlijk. Wekenlang Disneyfilms kijken en popcorn eten… Wie zei dat studeren saai hoefde te zijn? 😉

Ondertussen herontdekte ik als jobstudent mijn liefde voor het geschreven woord op de eindredactie van Het Laatste Nieuws. En nadien als stagiair op de redactie en marketingafdeling van uitgeverij De Bezige Bij.

Het énige dat nog leuker was dan koffie drinken en manuscripten nalezen? Zelf schrijven! En dat is waar mijn avonturen als copywriter begonnen…

Nieuwsgierig? Je vindt een mooi overzichtje op mijn LinkedIn.

Waarom Gumming Bird?

Ik geloof dat copywriting meer is dan louter woorden tikken.

Het is namelijk pas wanneer mensen iets voélen dat ze zich met jouw merk verbinden en jouw product of dienst zullen kopen.

Daarom denk ik ook graag even met je mee over je personal branding, doelgroep en waarin jij je als ondernemer onderscheidt. Zo krijg jij teksten die helemaal bij jou en jouw klanten passen!

Samenwerken?