fbpx
Over mij

Over mij

Copywriter uit Brugge. Crazy bunny lady. 90’s kid.

Hoewel mijn To Be Read stapel langzaam maar zeker mijn huis inpalmt, kan ik een bezoekje aan de boekenwinkel maar moeilijk weerstaan. 

Net zoals ik nooit nee zeg tegen een heerlijke kop koffie op maandagochtend. 

Of tegen verse croissants op zondag…  Terwijl ik uiteraard even mijn sociale media check. ♡

Heb je een vraag of opmerking? Ik hoor het graag!

Van filmwetenschapper tot copywriter

Ik ben altijd al dol geweest op verhalen. Geen wonder dat deze liefde doorschemerde in mijn studiekeuze. Tijdens mijn bachelor communicatiewetenschappen en master film- en televisiestudies liet ik mij met veel plezier onderdompelen in de wereld van storytelling.

Ondertussen herontdekte ik als jobstudent mijn liefde voor het geschreven woord op de eindredactie van Het Laatste Nieuws. En nadien als stagiair op de redactie en marketingafdeling van uitgeverij De Bezige Bij.

Het enige dat ik nog leuker vond dan koffie drinken en verhalen nalezen? Ze zelf schrijven! En dat is waar mijn avonturen als copywriter begonnen…

Nieuwsgierig? Je vindt een mooi overzichtje op mijn LinkedIn.

Samenwerken?