Hoi, ik ben Jolien

Jaren geleden besloot ik mijn bingewatch skills om te zetten naar een masterdiploma film- en televisiestudies.

Tijdens mijn studies leerde ik echter ook hoe een goed verhaal in elkaar steekt. Hoe je de aandacht van mensen grijpt en vasthoudt. En nog belangrijker, tijdens mijn stage en jobs als eindredacteur bij Het Laatste Nieuws en copywriter bij Bongo en Brantano, leerde ik de kneepjes van het copywriting vak.

Nadat ik enkele jaren terug in bijberoep startte als freelancer, werd ik halsoverkop verliefd op ondernemen. In 2022 maakte ik de switch naar freelancer in hoofdberoep om zo nog meer ondernemers te kunnen helpen met al hun tekst struggles!

Easy peasy lemon squeezy

Een freelance copywriter inschakelen, hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Geen vage omschrijvingen bij een groot communicatiebureau waarbij je eerst een ingewikkelde offerte moet opvragen. Of bij wie je geen idee hebt wie je teksten precies gaat schrijven.

Hier kan je me gewoon een berichtje sturen, zeggen wat je precies wilt en krijg je meteen een duidelijke prijs (waarvan je vast denkt ‘oh dat valt nog mee zeg!’). Meer is het eigenlijk niet… Jij kan zorgeloos achterover leunen en wachten tot de teksten in je mailbox verschijnen.

Bovendien zit er altijd een gratis correctieronde bij elke tekst inbegrepen. Ik ben blij als jij blij bent!

Waar kan ik jou mee helpen?